Skocz do zawartości

[e36] oswietlenie - choinka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zauwazylem dzis ze mam problem z kierunkwskazami.

Sprawa wyglada tak - wrzucam kierunkowskaz w lewo i wszytko jest ok. Wciskam pedal hamulca (w czasie gdy jest wlaczony lewy kierunkowskaz) i zaczynaja sie jaja. Z tylu miga lewy kierunkowskaz, miga hamulec z tylu i lekko miga prawy kierunkowskaz z tylu. Puszczam pedal hamulca i wszystko jest ok. Gdy wylaczony jest kierunkowskaz i wciskam pedal hamulca tez jest ok.

Dzieje sie to tylko z lewym kierunkowskazem i pedlaem hamulca. Gdy wrzucam prawy kierunkowskaz i wlaczam pedal hamulca to jest ok.

Mam nadzieje ze w miare jasno to opisalem.

I teraz pytanie. Czy spotkal sie ktos z czyms takim. Gdzie szukac przyczyny. czy to jakis przekaznik (gdzie go szukac), czy zwarcie.

Pozdrawiam i prosze o pomoc

Opublikowano
Gdzieś masa ucieka. Nie wiem jak jest u e36, ale spróbuj odkręcić lampy i przeczyścić śruby mocujące i otwory z rdzy jak będzie :) . Sprawdź też kostki, gdzieś coś nie łączy.

Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę,

bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół...

Opublikowano

Witam ponownie

Dziekuje bardzo za rady. Byly trafne w 100 %. Nie kontaktowala wtyczka przy tylnej lampie i dlatego tak sie dzialo.

Juz jest wszystko ok.

A myslalem ze to cos powaznego ;-)

Temat uznaje za zamkniety.

POzdrawiam