Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

próbowałem wczoraj podłączyć w mojej e46 coupe zestaw parrot, ale okazało się, że za radiem jest po prostu za mało miejsca i nie mieszczą się kostki, mam oryginalne radio więc potrzebna była przelotka, żeby wpiąć się w obwód, no i efekt był taki, że radio nie dochodzi do ścianki. Może jakbym miał lepsze dojście z innej strony to coś bym wymyślił.

W związku z tym proszę o informację jak wyjąć sterownik klimatronika i ramkę w którą wchodzi radio. Czy jeżeli odkręci się dwie śruby mocujące u góry zegary, to da się wtedy wyjąć cały panel z zegarami?

Pozdrawiam

Woj

Opublikowano
az drugiej strony nie mozesz?? czyli odkrecic srubki od schowka wyjac dolna plyte i tez masz dojscioe do radia tylko na czujnik poduchy uwarzaj
Opublikowano
po odkręceniu tych dwóch wkrętów zegary śmiało wyciągniesz ,potem dwie wtyczki z tyłu zegarów (wtyczki mają takie dżwigienki zabezpieczające)i zegary całkiem wyjmujesz.