Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów, tym razem mam dylemat a nie problem :) otóz postanowiłem załozyc skóre. Kolor autka to bardzo jasna srebrna perła, wnetrze czarno granatowe jak myslicie jaki kolor skóry bedzie tu najładniej wyglądał? Podsufitka jasna popielata. Aha mysle jeszcze nad obszyciem deski rozdzielczej alcantarą czy to dobry pomysł?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
hej, mialem skore biala i czarna, biala byla w aucie o szarych plastikach i generalnie wygladalo to tak srednio a dwa ze sie brudzila szybko i ciezko sie ten brud usuwalo, a niektorych sladow nie bylam sam w stanie usunac do konca, obecnie mam autko z calym czarnym srodkiem - skora i plastiki, wyglada duzo lepiej, pewnie dla innych monotonnie, a i z praktycznoscia takiego zestawienia jest dobrze, natomiast temperatura w aucie pozostawionym na sloncu jest naprawde porazajaca:) hehe, ale ogolnie nie polecam laczyc bialej skory z ciemnym plastikiem, natomiast kontrasty karoserii wzgledem srodka auta wydaja mi sie ciekawym pomyslem jesli te kolory beda dobrze dobrane, zycze udanego wyboru, pozdro;)
Opublikowano
Tylko czarna skóra, mam taką i polecam. Wystarczy że wyczyścisz ją tylko raz na miesiąc i zaimpregnujesz. Jedyny minus to że sie bardzo nagrzewa na słońcu, tak że nie usiądziesz w szortach na fotela, ale wygląda super.
Opublikowano
Wszyscy co mają oruginalne skóry to zazwyczaj gdy jest jasny lakier to są czarne tapicerki natomiast gdy ciemny lakier to jasne tapicerki. Ja mam bardzo jasny srebrny lakierek i ciekawi mnie to jak to by wyglądało np z bananową skóra lub jakis berz. No i jeszcze to ze plastiki są czarno granatowe. A granatowa skóra nie bardzo mi pasuje. Wygląda jak dla mnie strasznie.