Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Zostawiłem dzisiaj w aucie mojego kochanego małego kuzynka i wyskoczyłem na 15min do urzędu. Wracam, w aucie nieźle przetrzepane i ponaciskane wszystko :evil: . Teraz chciałem sobie zaprogramować webasto bo o 4 rano wyjazd i w ciepełko chce się wsiąść a tu problem!!! Zamaist funkcji programowania wyświetla się stoper!! Jak to przywrócić?? Jakaś kombinacja guzików czy co?? Nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na forum, może ktoś wie?? Dawajcie co podejrzewacie!! :)

Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę,

bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół...

Opublikowano
Oj ty to bys zaraz aku odlaczal :lol: To tak jakbys przez to ze ci sie kosz w Łidołsie zapchal robil odrazu formata. Musi byc jakies duzo prostrze rozwiazenie.
W BMW Blisko Masz Wszędzie
Opublikowano
no ale jak odłączysz aku, to powinno się to jakoś zresetować, więc Michu nie musiałby jakichś kombinacji alpejskich z przyciskami uskuteczniać :)
Opublikowano
No tak tylko zakladajac, ze taki przypal moze mu sie powtorzyc to chyba lepiej byloby znac sie na pstrykaniu w klawisze niz za kazdym razem odlaczac aku.
W BMW Blisko Masz Wszędzie
Opublikowano

odlacz wyswietlacz od webasta na 100% pomaga:) bedzie mrugac godzina do nastawienia.

w ciezarowkach to norma-trzeba sam wyswitlacz odlaczac bez przerwy. nawet w niektórych zrobili wyciagany:)

pozdro.

e39 3.0D