Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:D witam. Mam problem z zegarami... a mianowicie od wczoraj zaczely podczas jazdy opadac :twisted: w pozycje tak jakby samochod stal z silnikiem zgaszonym i wyciagnietym kluczykiem. :shock: tzn. predkosc ZERO obroty ZERO :jawdrop: paliwo ZERO temperatura tez brak wskazania icznik kilometrow inspekcje i wogole cala deska rozdzielcza... nic nie dziala... podswietlenie jest... :roll: Dzis jadac gdy padal deszcz znow opadly wskazowki ale zauwazylem pewna zaleznosc ktora moze byc pomocna w rozszyfrowaniu przyczyny... a mianowicie wycieraczki jak dalem w tryb 1 (czasowy) pracowaly w zwiekszonych odstepach czasu :mad2: ... tryb 2gi pracowal tak jak pierwszy :duh: ... a 3ci tak jak drugi :?: Gdy tylko zegary zaczely dzialac to wycieraczki tez wrocily do normy :doh: CZy to ma zwiazek z jakims przekaznikiem :? ?a moze to poprostu zwarcie sie gdzies robi? A moze ktos kto jest posiadaczem E36 tak mial kiedys... Ja E36 coupe '92 Dodam ze w moim pierwszym egzemplarzu mialem problem (niewyjasniony) samowłaczajacych sie wycieraczek raz na ruski rok :mrgreen: Moze to jakas ZMUTOWANA NIEUSUNIETA USTERKA powrocila :twisted2: Dziekuje za wskazowki rady i pomysly rozwiazań :modlitwa: :dance:
Opublikowano
ja mam z wycieraczkami tak ze pracuja z taka szybkoscia w zaleznosci od predkosci samochodu. A co do zegarow to dziwny problem. Slyszalem ze w licznikach sa baterie ale chyba nie ma ich w E36.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
:8) z tymi wycieraczkami pracujacymi w zaleznosci od predkosci auta to sie skumalem... jak jade i mam 2gi cykl i sie zatrzymam to podczas postoju przechodza na 1szy cykl.. :lol: ale co z tymi bateriami :shock: pierwsze slysze... :?: KAzdy trop sie liczy :twisted2: :modlitwa:
Opublikowano
:shock: własnie ze nie na amen... nieraz podczas jazdy tak mi sie zrobi kilka razy(problem mam od 2 dni) nieraz przez chwile a nieraz przez kilka minut... :duh: nie widze ile na godzine jade nic nie widze... :worried: CIEMNOSC WIDZE :twisted2:
Opublikowano
:? no panowie... ale co z tymi moimi zegarami :cry2: :mad2: :twisted: dzis moze lukne pod maske :8) chociaz zaden ze mnie mechanik czy tym bardziej elektryk :oops: to moze chociaz zaobserwuje jakies niepokojace zmiany z tym zwiazane... przekazniki popatze i takie tam :mrgreen: i mowic mi tu co to moze byc... prosze :modlitwa: :twisted2: