Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

z powodow osobistych :) musze w buni wymienic migacze z zoltych na biale.

nie chcialym z takim problemem leciec do mechanika i chcialbym je wymienic sam. tylko jak? na forum szukanie dziala jak dziala i nie znalazlem zadnych przydatnych wskazowek. chetnie udokumentuje wymiane i wrzuce pozniej w odpowiedni dzial.

bede wdzieczny za wskazowki. aha no i czy te oferowane plikacze na allecostam sa odpowiednie - mial ktos z nimi stycznosc??

dzieki za podpowiedzi.

bb

Opublikowano
Szkła od kierunkowskazów???A zwykłe zatrzaski od srodka po otwarciu maski.Chyba,ze nie o to chodzi.
Opublikowano
Szkła od kierunkowskazów???A zwykłe zatrzaski od srodka po otwarciu maski.Chyba,ze nie o to chodzi.

szkla? mi chodzi o to jak wyciagnac kierunkowskaz na zewnatrz. jak wyciagne to i zaloze nowe - jakies biale lub przezroczyste.

Opublikowano
Sam zakładałem białe z alegro po 25zl sztuka.Jakoś pasują i jeszcze nie parowały.Jest troche roboty z odkręcaniem (trudny dostęp) Ztego co pamiętam ze dwie (3) śubki do odkręcenia.Nic trudnego :lol: Problem zaczyna się z żarówkami (trudno kupić żółte z symetrycznymi bolcami na cokole ) ja kupiłem na giełdzie samochodowej.Ale głowa do góry dasz radę sam :idea:
Opublikowano

zdejmujesz oslone swiatel w komorze silnika i masz bodajze 2 albo 3 sruby. odkrecasz i wypychasz na zewnatrz. troche trudmy dostep jak sie ma duze rece, srubokret trudno wsadzic. na forum na bank byl opis jak to zrobic bo sam z niego kozystalem.

co do pomaranczowych zarowek - kupujesz normalne niesymetryczne i spilowujesz pilniczkiem jeden bolec. trzyma sie i swieci. zero problema :)

Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano
dokladnie 4 sruby, tragiczny dostep, odkrec zbiornik plynu do sprykiwaczy , a po drugiej stronie zbiornik do wpomagania ,powinno byc latwiej

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg