Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szczerze to teraz mi juz wisi jaki silnik moze byc 2.0 moze byc 2.5 moze byc 3.5 tylko sie zastanawiam czy sie pakowac w v8 bo tak to r6 kazde oprocz diesla :) wazne zeby stan techniczny byl zadowalajacy jestem prawie zdesperowany juz :) no i musi byc klima i teraz wszedl nowy kaprys musi miec poduchy bo po dzwonie jaki mialem przed tygodniem bo wjechal we mnie nawalony policjant i spierdzielil :doh: to poduchy musza byc jednak
Opublikowano

Z tych trzech zdjec widac, ze samochod istnieje w przyrodzie i niewiele ponadto.

Co do przebiegu - bardzo malo prawdopodobny, ale i tak najwazniejszy jest stan techniczny samochodu, a nie stan licznika.

Moze popros kogos z okolic Lublina o wstepne obejrzenie samochodu, a jezeli nikogo nie znajdziesz, to niestety, czeka Cie ewentualna wycieczka w ciemno.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Ten welur feeeeeeeeeeee

Wąchałeś?

Trzeba było przy okazji obejrzeć auto i podzielić się wrażeniami.

Opublikowano

Jeżeli ktoś robi taki wał na przebiegu to jak wygląda reszta?

Odpuść sobie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Jeżeli ktoś robi taki wał na przebiegu to jak wygląda reszta?

Odpuść sobie.

Ale dlaczego od razu z założenia zakładacie ,że przebieg był kręcony?

Czy każde BMW musi mieć ogromny przebieg, dla przykładu moja e34 M5 z 05.1994 ma oryginalny przebieg 176 tyś.km i jest to potwierdzone :!:

Ważne jest sprawdzenie stanu technicznego auta i dopiero wtedy weryfikacja przebiegu, a nie stwierdzanie od razu że przebieg jest kombinowany.

Jeżeli nie chcesz jechać na darmo do Lublina to spytaj kolegę Radka540, może za jakąś opłatą podjedzie bo ma niedaleko i sprawdzi auto a gwarantuję Ci, że e34 to on ma w małym palcu

:cool2: