Skocz do zawartości

Błagam pomozcie!!!! Szyby mi sie nie zamknely na noc :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Od jakiegos czasu mam problem z elektryka tzn z otwieraniem szyb. Po przekreceniu kluczyka nie zawsze zaskakuje i przez jakis czas jade z zamknietymi szybami zanim elektryka sie zalaczy. Nie wiem co to moze byc. Moze mi ktos pomoc? Pozdro Edytowane przez jamadamek
Opublikowano
Odswiezam temat. Prosze pomozcie, wczoraj nie zamknely mi sie szyby na noc, a ze trzymam samochod na parkingu ogrodzonym tylko siatka musialem o 23 kombinowac i meczyc kumpla zeby przygarnal moj samochod do swojego garazu a wystawil swoj. Jak ktos wie co to moze byc czekam na info
Opublikowano
Od jakiegos czasu mam problem z elektryka tzn z otwieraniem szyb. Po przekreceniu kluczyka nie zawsze zaskakuje i przez jakis czas jade z zamknietymi szybami zanim elektryka sie zalaczy. Nie wiem co to moze byc. Moze mi ktos pomoc? Pozdro

Bedziesz musail podpiac kompa i zobaczyc co sie dzieje zobacz jeszcze czy takasama sytuacjia jest jak owuierasz i zamyckasz z klucza

sory ale w temacie masz e 46 nie wiem jak jest w e36 z kluczami