Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich ! mam jedno pytanie chodzi mi o ogrzewanie w moim e 36 compact zauwazylem ze cieple powietrze nie za bardzo chce leciec mianowicie zajmuje to dosc duzo czasu(np. ostatnio 10km hi :P) zanim zacznie leciec cieple powietrze ! dodam ze wskazowka od temperatury nie staje calkiem na prosto tylko troche przed pionem !! i dodam ze jak juz sie wlaczy ogrzewanie i wrzuce na luz podczas jazdy to zaczyna leciec zimne powietrze a jak wbije bieg to normalnie cieple?? czy to jest cos normalnego czy nie za bardzo ??? i co to by moglo sie zje... w takim przypadku !! z gory dzieki za odpowiedzi
Opublikowano (edytowane)

Tak jak koledzy napislai termostat, albo plyn albo... u mnie pod pokretlem od ogrzewania uszkodzil sie zameczek trzymajacy linke i sie do konca kurek nie otwieral. (nie jestem pewien czy w sedanach i coupe jest pokretlo z linka czy bez linki na jakis czujnik lub cos w tym stylu. U mnie jest z linka ja mam compacta)

Pozdrawiam

Edytowane przez Marcin222
Opublikowano

A moze peknieta nagrzewnica?? NIe ubywa Ci plynu chlodzenia?? Nie syczy Ci cos kolo wycieraczek jak jest goracy?? Ja mam tak samo - dlugo czekam na cieple, a co dopiero gorace powietrze...Okazalo sie ze mam walnieta nagrzewnice :( W piatek wymiana...

Pozdrawiam :)