Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tez bym chciał cos takiego dostac

Oczywiście po polsku, nawet moze byc po angielsku ;) aby nie po niemiecku :D

Opublikowano

Witam!

Ja posiadam ksiazke "Sam naprawiam moje BMW serii 3" oraz instrukcje obslugi do BMW serii 3. Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac :)

Opublikowano
Witam!

Ja posiadam ksiazke "Sam naprawiam moje BMW serii 3" oraz instrukcje obslugi do BMW serii 3. Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac :)

ja chetnie poprosze jesli pasuje do compacta :)

mozesz mi ja wyslac na miala? [email protected]

warto tez sprawdzic info z tej stronki co prawda po angilesku ale moze sie przydac http://www.bimmerdiy.com/e36

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Mam 318 ti (1995, e36, compact) i szukam do niej instrukcji. Instrukcja do całej serii 3 niestety nie obejmuje compacta. Może ktoś ma jakiegoś pdf-a?

Pozdrawiam

Kranken

Opublikowano
Poszukajcie na forum bo byl link do tej ksiazki w jednym pliku i drugi w dwoch plikach. Naprawde bardzo pomocna lektura... Jak znajde to wlepie tu tego linka :)
Opublikowano

Witam,

Ksiażeczka rzeczywiście fajna! Można ją też kupić w każdej księgarni technicznej - trochę wygodniej do używania.... ale dla zaawansowanych. Dla początkujących, takich jak ja na przykład, przydałaby się instrukcja. Jeśli ktoś ma proszę o podesłanie...

[email protected]

Pozdrawiam

Kranken