Skocz do zawartości

[E36] Komputer w 325_POMOCY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich od 3 dni stalem sie szczesliwym posiadaczem BMW 325 na Automacie z 1994/95rok.Pytanie moje dotyczy komputera pokladowego...Komputer pokładowy ma 11 przyciskow jak autko przyprowadzilem pisalo na wyswietlaczu "Bremslichter defekt" ale cos pokabinowalem wcisnolem chyba przycisk SET/RES i wszystko zniknelo jest tylko godzina i data...jak wciskam przycisk A-TEMP i C/F nie pokazuje temperatury a wczesniej pokazywalo..musialem chyba jakies ustawienia wykasowac...Co trzeba zrobic zeby przywrocic ustawienia do pierwotnego stanu ?

Z gory dzieki...

Pozdrawiam AREK

E39
Opublikowano
Czy nikt nie wie co w takiej sytuacji mam zrobic ? Jak tutaj nie uzyskam wiadomoasci to chyba jusz nikt mi nie pomorze w tym temacie...
E39
Opublikowano
nie laczy komputer. jak samochód dlugo stoi to pozniej tak sie robi, ze jest tylko godz. a godz wogóle mozesz przesatawic?? jak nie to wyciagnij go i wloz i po sprawie.
e39 3.0D
Opublikowano
Tak godzine moge przestawiac, date nawet jezyk zmienilem z niemieckiego na angielski ale nadal nie chodzi przycisk A-TEMP i C/F...
E39
Opublikowano

Ale to dziwne bo jak przyproewadzilem autko to po kolei wciskalem poszczegolne klawisze i temperatura dzialala, pozniej nastepnie wcisnolem chyba MEMO albo SET/RES i wszystko zniklo... I teraz wszystko niby dziala oprocz wlasnie przycisku A-TEMP i C/F...nic nie wyswietla...Sa chyba jakies kody serwisowe zeby mozna bylo odblokowac...

Pozdrowienia...

E39