Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Mam ogromną prośbe żeby nic niepołamać jak rozebrać beztresowo lusterko żeby się dostać do szkła i najważniejsze podłączenie wiem że najlepjej pod ogrzewanie tylnej szyby więc najlepjej pod przekażnik tylnej szyby był kiedyś na forum cały opis z tym podłączeniem pod przekaźnik ale niemogie tego znaleźć

E36 Compact 96r

I jeszcze jedno z kond wziąść taką taśme pszylepną żeby przykleić zpowrotem to lusterko lub jakim klejem bo tego to już nikt nienapisał !

Edytowane przez tracer001
Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.
Opublikowano

zeby zdjac musisz byc ostrozny :wink:

przekrzyw wklad w jakas strone tak zebys mogl zagladnac do srodka lusterka i zobaczysz takie dzyngielki .sa chyba 4.odegniesz 2 i wyskoczy ci wklad.wklad jest przylkejony w takiej plastikowej ramce ale zeby ja odkleic musisz miec duze wyczucie zeby nie peklo lusterko,mi sie udalo bo tez przyklejalem te maty .Powiem ci ze ostro sie napocisz bo klej mocno trzyma :D

Kocham moja Czarnulkę