Skocz do zawartości

Problemy z kasowaniem inspekcji w e36 compact

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem

Podaczas kasowania inspekcji olejowej jak i czasowej w mojim e36 compact podczas połaczenia pinów 7 i 19 i przekręceniu stacyjki nie skasowała się żadna z inspekcji próbowałem także pin 7 i masa z śruby od amortyzatora czy w wersji compact kasowanie inspekcji odbywa się innymi procedurami ?

.:::B:::. .:::M:::. .:::W:::.
Opublikowano

witam, jesli robisz to wg instrukcji to powinno pujsc,

Mi ostatnio tez nie chcialo, z 10 razy probowalem, (drzwi nie maja tu nic)

okazalo sie ze przewod za cienki wziolem, wkurzylem sie i srednica 2,5 miedziany drutem poszlo:) sprobuj

Opublikowano
Mam taki problem

Podaczas kasowania inspekcji olejowej jak i czasowej w mojim e36 compact podczas połaczenia pinów 7 i 19 i przekręceniu stacyjki nie skasowała się żadna z inspekcji próbowałem także pin 7 i masa z śruby od amortyzatora czy w wersji compact kasowanie inspekcji odbywa się innymi procedurami ?

Spróbuj w ten sposób:przekręć stacyjkę bez odpalania silnika,a następnie zewrzyj 7 i 19.Na włączonym zapłonie musiałem zwierać u siebie trzy razy,żeby kolejno pogasić zegarek,inspection i zeby zaświeciły się kwadraty.Tylko nie pamietam w jakiej kolejnosci.Inaczej nie chciało działać.Pozdro ! :cool2:

Opublikowano

No uporałem się z inspekcją olejową i czasową tylko żeby skasowac inspekcje czasową musiałem miec otwarte drzwi :duh:

WIELKIE DZIĘKI za pomoc wszystkim ! ! ! :modlitwa:

.:::B:::. .:::M:::. .:::W:::.