Skocz do zawartości

Wawa-kto kupił ostatnio E34 tds od chłopaka z INTER CARS-u?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj kupowałem filtr oleju w INTER CARS-ie na Waryńskiego i okazało się że sprzedawca miał niedawno czarnego E34 Tds touring ale musiał sprzedać.

Auto kupił ktoś z Klubu BMW /W-wa Bemowo/ - chłopak nie ma telefonu do kupującego a właśnie znalazł w domu drugi komplet kluczyków i prosi o kontakt.

R.

P.S.

Zazdroszczę Ci kolego tego touringa bo podobno jest w extra stanie :clap:

Opublikowano
O! Już sprzedał, zachalal mi ten samochód jak nie wiem co ale ma swoje TD. Ciekawe czy to rzeczywiście była taka okazja. :D
>TDS bez "S">
Opublikowano

Okazja cenowa niekoniecznie - auto poszło za ok.14kk; ale podobno była to okazja jesli chodzi o stan - auto świeżo sprowadzone z Belgii/czy Holandii/ podobno silnik zegarek, żadnej rdzy na wierzchu i pod spodem, zadbane, super wyposażenie, wszystko działało.

Ciekawe jak było faktycznie - jak odezwie się kolega, który to kupił to będziemy wiedzieć.

Opublikowano

Wiesz jak to z takimi jest: trzeba znaleźć umowę, zapakować kluczyki, zaadresować, pójść na pocztę, zapłacić....

Lepiej poczekać, może trafi się jakaś okazja albo kupujący się odezwie.

Pomyślałem, że pomogę koledze który kupił auto i wrzucę info na forum.