Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po długim okresie poszukiwań w Niemczech znalazłem swoją furke z której jestem zadowolonych choc mam ją dopiero 2 tyg ale jak dla mnie jest świetna :dance: choć wiem że niespodzianki zawsze jakieś wyjdą w praniu.

Teraz prosze o wasze opinie i komentarze.

Powiedzcie za co teraz powinienem sie zabrac i co powinienem po przeglądać.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb67dc5695214830.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/21026715ed4973e7.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cdf236136af4d878.html

.:::B:::. .:::M:::. .:::W:::.
Opublikowano
Ladny egzemplarz na oko :). Na dzien dobry standardowo: olej, swiece, filtry, plyn chlodzacy, ewentualnie tarcze i klocki, klimatyzacja (jezeli jest) przeglad zawieszenia, wyciekow plynow, sladow korozji.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
A więc tak klima nabita tylko ta rolka napinająca pasek od klimy lekko mi się trzaska nie wiem jaki jest jej kosz choc sądze około 80 zł jak nie lepiej. Klocki są nowe :D , olej wymieniłem na Mobil syntetyk 5W40, reszta płynów ok :D a blacharka jest w super stanie przynajmniej na dzień dzisiejszy nic nie zauważyłem :D
Opublikowano
No z tym siedzeniem uporam sie w przyszłym tyg gdyż oddaje je do kumpla który zajmuje się renowacją siedzeń w samochodach a wydech jak dla mnie całkiem w pompke bo nie jest głośny a fajnie sobie mruczy, lecz to już kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje :twisted2:
Opublikowano

Witam

Sprzeci ładny

Pamietaj ze kompakty sa inne niz wszystkie. Inne roziazania ma niz standardowa e36. Bedziesz musiał sie do tego przyzwyczaic

Napisz jaki rocznik i przebieg

Pozdro

Opublikowano

mam taka sama ; ) a wlasciwie mialem , mam nadzieje ze ja wyprowadze "na ludzi" tylko ze pelna skora w srodku i 10 glosniczkow .

furka jest faktycznie

gratulation!

Opublikowano
Witam

Sprzeci ładny

Pamietaj ze kompakty sa inne niz wszystkie. Inne roziazania ma niz standardowa e36. Bedziesz musiał sie do tego przyzwyczaic

Pozdro

Rocznik '96 a przebiegu 180 tyś z groszami :D

Opublikowano

oj kolego obawiam sie ze przebieg bedzie nieco wiekszy jak 180 tys. Przetarty fotel i błyszcząca kierownica niestety mogą o tym swiadczyc.

No ale furka ładna :8)

Opublikowano
Witam

Sprzeci ładny

Pozdro

Rocznik '96 a przebiegu 180 tyś z groszami :D

No ten przebieg trochę inie bardzo prawdziwy,ale zamiast przebiegu waznejszy jest stan auta,jak jest git i było dbane i wymieniane wszystko na czas to i 250tyś może mieć a będzie cieszył właściciela.

PS.Coraz więcej ładnych Compactów na forum :roll2:

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano
Hehe błyszcząca kierownica i przytarty fotel to nic. Widziałem w komisie ostatnio beemke. Skóra na kierownicy przetarta na wylot i poklejona taśma izolacyjna, a siedzenia to chyba wilki pogryzły. Patrze na licznik a tam 140 000 :duh:
Opublikowano

No ten przebieg trochę inie bardzo prawdziwy,ale zamiast przebiegu waznejszy jest stan auta,jak jest git i było dbane i wymieniane wszystko na czas to i 250tyś może mieć a będzie cieszył właściciela.

PS.Coraz więcej ładnych Compactów na forum :roll2:

No też nie wierzyłem temu przebiegowi ale gościu który jeździł nim w Niemczech miał dwa wózki i tym mało jeździł a przbieg niby udokumentowany ale wiadomo że nie patrzy sie na km tylko na stan...