Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym sobie założyć jakąś ładną chromowaną końcówkę na oryginalny tłumik w 320tce, jednak nie mam pojęcia czy są jakieś końcówki które nie zmieniają charakterystyki dźwięku tłumika. Naprawde zależy mi na cichym wydechu, najlepiej wogóle bez dresiarskiego baaaaasssssu..... no i jeszcze żeby końcówka była wyglądem przypominającą tą oryginalną :-)

Opublikowano
wydaje mi sie ze taka koncowka co nie zmienia ci dziweku bedzie zwukla prosta jak rurka ( bo te z karbowaniami w srodku i otworami jak w w tlumikach daja inny oddzwiek) zapytaj w sklepie i ci powinien sprzedawca powieziec.doradzic
Opublikowano
wydaje mi sie ze taka koncowka co nie zmienia ci dziweku bedzie zwukla prosta jak rurka ( bo te z karbowaniami w srodku i otworami jak w w tlumikach daja inny oddzwiek) zapytaj w sklepie i ci powinien sprzedawca powieziec.doradzic

No i w 2 najlepiej zaopatrzonych sklepach sprzedawcy powiedzieli to samo.. że te końcówki które mają niestety buczą. Zauważyłem że wszystkie miały w środku taką siatkę na bokach...