Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszyskich.problem wyglada tak: jak dodaje gazu to auto wolno sie zbiera na obroty a czasem obroty ida w gore a auto jakby nie przyspieszalo,jak pojezdze dluzej i ja potrzymam na obrotach to chodzi troche lepiej ale za to smierdzi wtedy spalinami a kolo co jechal za mna mowil ze jak dodalem gazu to puszczala troche czarnego dymka.Dodam ze auto nie posiada instalacji gazowej i nigdy nie posiadala.sonde wymienialem jakis czas temu.mozliwe zeby to byl przeplywomierz???silnik to 2,5 m50 vanos.
Opublikowano
mam jeszcze pytanko jakbym pojechal ja podpiac na kompa bylaby mozliwosc zeby nie wykazalo ze jest padnieta a w rzeczywistosci tak??zauwazylem jeszcze ze jak jest na biegu jałowym to troszeczke spadaja obroty bardzo niewiele trzeba sie dobrze przysluchac a za chwile jest normalnie.Moze to ktoras cewka sie pierniczy??