Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie

chciałbym kupić bmw e36, mam dośc jeżdżenia autem starych. zaoszczędziłem jak narazie 10tysi nie wiem czy mi starczy to na coś sprawnego bo nie wiem na ile rzetelne są oferty z allegro i gratki o bmw za 7-8 tysięcy. jeżeli znacie jakieś godne polecenia auta za taką kasę to byłbym wdzięczny za namiar, a może kontak do osoby sprowadzającej auta w dobrym stanie.

Opublikowano

Był jakiś czas temu temat czy za 7000zł kupisz E36. 70% osób uważało że kupisz kondona a 30% że fajny samochodzik :duh:

Za 10 klocków beż wątpienia coś kupisz. Nawet kolega z pracy miał za tą kwotę 325 z 91r. ale trochę lakier porysowany z dosyć ubogim wyposażeniem jak na 325.

Myślę abyś się nie nastawiał na super zadbane autko ale coś tam możesz już kupić.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Moim zdaniem szukaj zadbanego i bezwypadkowego 316i lub 318i, ewentualnie 318is z poczatku produkcji. Na ogledziny wez ze soba mechanika, albo kogos, kto zna sie na uzywanych samochodach. No i przed ostateczna decyzja zrob przeglad w serwisie, niekoniecznie autoryzowanym, zeby wiedziec, co w samochodzie trzeba bedzie wymienic na dzien dobry.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Przy kilkunastoletnim samochdzie nie ma bata aby obeszło sie bez pakietu startowego (mniejszego bądź większego ale zawsze). Więc weź to pod uwagę. Mam samochód miesiąc, z tego dwa tygodnie stoi na warsztacie i wydałem już 1500 zł na mechanikę, myślę że drugie tyle wystarczy na "kosmetyke" bemy i będzie na jakiś czas przerwa w pompowaniu. Moim zdaniem 10kafli na E36 w dobrym stanie-troche mało.
Opublikowano

Za 10tysi kupisz sprzet 92-93r.Cieżko bedzie kupic cos niezajechanego. Tylko jeszcze przerejstrowanie ze 400 i ubezpieczenie ok 1000 wiec zalezy czy masz jeszcze dołorzyc czy te opłaty maja byc juz w tym.

Mozesz sie rozglądnąc za compactem - bo są tańsze troche - ale one wychodziły dopiero od 94r

Zycze dobrego zakupu

Opublikowano
Siema!!!JA za swoja bete E36 316 dalem 10tys. gosciu chcial 11 ale zbilem za 94r na lancuszku z 17 fele klima elektryczne szyby i lusterka abs wspomaganie sportowy wydech sportowe zawieszenie i rok w kraju a jeszcze na gazie :lol: jezdze juz 6miesiecy i nic tylko ojeje i filtry wymienilem autko chodzi jak przczola :mrgreen: wiec jest szansa na 10 tys cos kupic tylko trzeba trafic na okazje jak ja :mrgreen:
Niech MOC bedzie z Toba!!!
Opublikowano
a jakieś konkretne oferty na teraz?

Jakby Cie moja interesowała:

E36 320 1992 roku, czarna metalik, ABS, wspomaganie, centralny, 4xelektryczne szyby, elektryczne lusterka,dwustrefowa klima, poduszka, kiera M technik (orginal) nowe alu felgi(nowe ze sklepu), + roczne opony, + zimowki na stalowych felgach, halogeny. Auto wymaga 2 miejscach poprawek lakierniczych, cena 10000 na gotowo, lub 9000 jak stoi, mam ja od 3 lat, nigdy nie zawiodla, duzo nowych czesci na ktore posiadam faktury, aha i ma ori przebieg - 297tkm :norty:

Opublikowano

za 10 k kupisz.... ale musiz meic jeszcze z 1500 - 2000 zeby powymienaic plyny paski i inne pierdolki... to samochód używany i trzeba o niego zadbac... zawsze coś jest do zrobienia...a przynajmniej nalezało by zrobic...

jakbym miał 10 k.... to kupiłbym ladne E30 .... bo lepiej miec starsze i dobre na jakei stac niż nowsze ... a niekoniecznie dobre i potem mięc problemy... aczkolwiek chyba że kupisz za 10k - 11k ... i troszke kaski włożysz...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

za 10 k kupisz.... ale musiz meic jeszcze z 1500 - 2000 zeby powymienaic plyny paski i inne pierdolki... to samochód używany i trzeba o niego zadbac... zawsze coś jest do zrobienia...a przynajmniej nalezało by zrobic...

jakbym miał 10 k.... to kupiłbym ladne E30 .... bo lepiej miec starsze i dobre na jakei stac niż nowsze ... a niekoniecznie dobre i potem mięc problemy... aczkolwiek chyba że kupisz za 10k - 11k ... i troszke kaski włożysz...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
ja swoja tez sprzedaje- 320i '94 ciemna zielen, fotele z M pakietu, zawieszenie tez M- sport, szyberek, elektryyka szyb i szybru, to tak w skrocie:) jezdze nia od prawie roku i kupowalem tylko oleje filtry i opony:) autko nigdy mnie nie zawiodlo- a 6 cylindrow chodzi jak najlepsza muzyka. z tym ze cena troche wyzsza, ale tez mlodsza i 6 garow:) wiec nie wiem czy Cie interesuje- 12500- mozemy ponegocjowac. z tym ze wiesz co kupisz. jakby co to pisz [email protected] pozdrawiam