Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Przekładnia w moim aucie trochę "poci się" Co myślicie o regeneracji? Znacie jakieś warsztaty w Poznaniu lub okolicach gdzie dobrze to zrobią?

Pozdrawiam

Opublikowano
hej sonic kiedyś chcaiłem zregenerować przekładnie nie od BMW zostawiłem fachowcą powiedizeli niech pan jutro przyjedzie. Przyjechał i poweidzieli nie da się nic zrobić poprosze 50zł :)
Opublikowano

Zastanawiam sie nad regeneracja, bo nowa przekladnia kosztuje 6 tys + robocizna :shock:

Jest tzw zestaw naprawczy do przekladni. Czy warto to kupic? Jest 20 razy tanszy od nowej przekladni :P

Uzywna moglaby by byc, ale czy bedzie sprawna? To jest ryzyko. Za miesiac moze tez pasc.. :roll:

Opublikowano
Ja chciałem swoją regenerować to mi powiedzieli że jak chcę to niech ryzkuję bo czasem się nie dzieje nic a czasem po pół roku jest znowu do zrobienia taka przekładnia i powiedzieli że lepiej poszukać dobrej używki... Zanim ją zdemontujesz z samochodu sprawdzasz czy niema luzu i zawijasz jak jest okej przecież przez miesiąc nie wyjdzie nagle luz jakiś...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Regeneracja w Warszawie kosztuje około 600pln. Jakby coś :?: Zapraszam na pw. Poza tym mam przekładnię w b.dobrym stanie za rozsądne pieniądze, ale to juz na pw lub telefonicznie.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań