Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W sklepach Pumy dostępna jest kolekcja BMW-Sauber. Nawet ciekawe rzeczy można sobie dobrać - szczególnie na zloty, kibicowanie, albo weekendowe wypady - w Krakowie na Floriańskiej widziałem buty (damskie, męskie - dziewczyna miała kupić, ale powiedziałem jej, że to ryzykowne bo mogę zmienić samochód albo ją i zrezygnowała :D:D:D), kurtki i T-shirty (sam nabyłem takowy - 119PLN - kolor granatowy lub biały - marki jednak nie zmienię) :D

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
W sklepach Pumy dostępna jest kolekcja BMW-Sauber. Nawet ciekawe rzeczy można sobie dobrać - szczególnie na zloty, kibicowanie, albo weekendowe wypady - w Krakowie na Floriańskiej widziałem buty (damskie, męskie - dziewczyna miała kupić, ale powiedziałem jej, że to ryzykowne bo mogę zmienić samochód albo ją i zrezygnowała :D:D:D), kurtki i T-shirty (sam nabyłem takowy - 119PLN - kolor granatowy lub biały - marki jednak nie zmienię) :D

Zajrzyj tutaj...

www.bmw-shop.pl

kilka razy korzystałem...ciągle coś tam zmieniają ,przebudowują ale działa jak należy i jak podałem hasło ,że z forum BMW Klub jestem ,bez problemu gość mi dał 8%rabat! Zawsze ich będę polecał bo nie robią łaski chłopaki. Teraz jest z tego co widzę mniej akcesoriów jak miesiąc temu, ale kolekcja Sauber jest wystawiona w całości, również PUMA.

Pytałem ostatnio o fajną torbę podóżną

http://sklep.bmw-imp.pl/go/_info/?id=1645

ale niestety nie ma jej u Niemców. Trochę sie spózniłem bo mieli kilka sztuk

Ostatnio kupiłem plecak

http://sklep.bmw-imp.pl/go/_info/?id=1642

ma super krój i wykonanie

Pzdr

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

• 9 lat później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szczególnie po 10-ciu latach od założenia tematu :duh:
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mówimy, żeby nie odgrzewać kotletów. To dotyczy również nowych forumowiczów.