Skocz do zawartości

PO WYMIANIE TARCZ HAMULCOWYCH MAM DRGANIA NA KIEROWNICY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PO WYMIANIE TARCZ HAMULCOWYCH WRAZ Z KLOCKAMI NA NOWE MAM DRGANIA NA KIEROWNICY TYLKO PODCZAS CHAMOWANI POWIEDZCIE CZY MIELISCIE PODOBNA SYTUACJE I CZY TO MOZE BYC WADA FABRYCZNA TARCZ POZDRAWIAM BOLEK
Opublikowano
ja miałem taki przypadek w e28D, --wnioski- albo wjechałem w kałużę, albo myłem auto z drogi ,czyli z rozgrzanymi tarczami-PRZESTRZEGAM TAKIEGO POPEŁNIENIA BŁĘDU---i ;H;amowanie było dokładnie jak piszesz, wyjściem jest sprawdzenie na tokarce obu tarcz-po stwierdzaniu usterki ,pozegnanie sie z nimi-ich się nie przetacza[ sprawdz i wszystko bedzie jasne]----pozdro :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
powiem tak , te co siadły w wodzie'' , były oryginał niemieckie, potem kupiłem prywatne z Polski spod Częstochowy producent-nie pamiętam firmy, wejdż na ''allegro"" i poszukaj firmowych ,ceny napewno nie są odstraszakjące obecnie ,mnie przytrafiło sie to kilka lat wstecz-były znacznie wówczas drozsze-poszukaj postów na forum zapewne znajdziesz również odpowiedz na znalezienie ich-pozdro :arrow: :arrow: :arrow:[a propos--kończyłem tam średnia szkołę --Ściegienny-już go nie ma?]
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
bolek - najlepiej to mieć kogoś znajomego w sklepie to doradzi i on zarobi i Ty nie przepłacisz , ostatnio kupowałem szczęki do e39 i są w ofercie już od 40zł ale kumpel od razu powiedział że ich nie przywiezie bo niektóre już w pudełku są poodklejane ... to samo z tarczami poprostu tak jak w Twoim przypadku nowe i od razu zwichrowane lub niedbale wykonane - powinieneś je reklamować
Opublikowano
Nie kupuj napewno ATE...kupiłem auto z takimi nowymi tarczami i niestety raz już przetaczałem,może to również byc wina niedokręconych dobrze tarcz...sprawdx potem ewentualnie reklamuj. :8)

6 INLINE...

Quattro-Serwis Kraków, ul.Rzemieślnicza 20.

www.quattro-service.pl

Opublikowano
niewiem czy te TARCZE ATE SA NAPRAWDE TAKIE ZLE CZY PO PROSTU MIALEM PECHA I TE CO ZALOZYLEM BYLY WADLIWE ZOBACZE JUTRO JAK NARAZIE DZIEKI WSZYSTKIM POZDROWIONKA
Opublikowano
niewiem czy te TARCZE ATE SA NAPRAWDE TAKIE ZLE CZY PO PROSTU MIALEM PECHA I TE CO ZALOZYLEM BYLY WADLIWE ZOBACZE JUTRO JAK NARAZIE DZIEKI WSZYSTKIM POZDROWIONKA

Proponuję zapoznać się z zasadami pisania postów i nienadużywać klawisza "Caps Look"

:nienie:

Opublikowano

Ja miałem ATE w 530d i po ok 1000 km zaczęły drżeć, zareklamowałem dopiero po ok 5000 km (bo jakoś czasu nie było) czekałem ok 3 tyg. ale reklamacja uwzględniona :8)

Więc reklamuj śmiało