Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanie- Czy ktos wie jak moge wylaczyc, lub znalesc skrzynke alarmowa w 750ia z 90? Chodzi mi o to ze alarm wlacza sie co godzine i sasiedzi mi zyc nie daja mialem w garazu to nie szlo wytrzymac. Wczesniej mialem 730i z 93 i alarm mozna bylo wylaczyc kluczykiem pod maska, a teraz to jestem zielony i nie wiem jak za to sie zabrac.

Zgory dziekuje za podpowiedzi Panowie!!!

pozdrawiam

Opublikowano
Chcialbym, lecz nie wiem gdzie on sie znajduje; W 730 syrena byla pod maska, a skrzynka pod tylnia kanapa, natomiast w tym nie moge jej znalesc
Opublikowano
znajdz syrene i leć kabelkami od niej do centralki.Popatrz czy jej nie ma za schowkiem po stronie kierowcy,lub za osloną glośnika koło nóg .Jak znajdziesz centralkę to odłącz czerwony przewód,albo wyciągnij bezpiecznik i po kłopocie. :D
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie znalazłem nic o rozwiązaniu tego problemu to odświeżę temat.

Bmw E32 96r autoalarm fabryczny z oryginalnym kluczem scyzoryk działający do wczoraj. Dzisiaj zamknąłem samochód i chciałem przyciskiem z pilota włączyć alarm i nie chce, nie ma tego charakterystycznego dźwięku ryglowania drzwi jak zawsze. Myślałem że to wina baterii w pilocie ale po wymianie to samo. Tak samo nie działa włączanie alarmu kluczykiem jak to robiłem zanim kupiłem pilota. Próbowałem też od drzwi pasażera włączyć alarm ale nie działa. Miał już ktoś taki problem ?? Nie chciał bym bez sensu zdejmować tapicerki z drzwi jeśli problem leży gdzie indziej.