Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylna prawa elektryczna,po opuszczeniu,nie ma opcji zeby zakmnkac,idzie tak na 1 centymetr i staje,zarowno jak podnosze z guzika w dzwiach kierowcy,albo w tych dziwach pasazerzera ....pomocy
Aleksander Malanowski
Opublikowano
ja mialem taki sam problem w e-34 tylko z przodu slychac bylo cos jakby silnik nie mogl podniesc wyzej szyby najprawdopodobniej szyba wyskoczyla z prowadnicy na skutek obluzowania sruby regulacji kata ustawienia ramion podnosnika proponuje zdjac tapicerke i zobaczyc czy po odpieciu ramion szybe dsa sie zamknac reka jesli nie to bedzie w/w problem pozdrawiam i zycze duzej cierpliwosci a i jeszce jedno zaobserwuj czy przypadkiem szyba nie podnosi sie tylko z jednej strony
Opublikowano
Ja mam to samo i to w tych samych drzwiach, rozebralem ale niestety nic nie da sie zrobic musze kupic caly nowy podnosnik :|
RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano

wyjmnijcie te listwy z uszczelkami i spróbujcie czy działa bez oporu

jak zadziała to myć myć i jeszcze raz myć (wszystkie uszczelki) i posmarować mechanizmy

Opublikowano
U mnie cos stasznie gruchocze i linka ciagle wypada i placze sie wiec chyba nic sie nie da z tym zrobic :(
RAZ BMW ZAWSZE BMW
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja mialem taki sam problem w e-34 tylko z przodu slychac bylo cos jakby silnik nie mogl podniesc wyzej szyby najprawdopodobniej szyba wyskoczyla z prowadnicy na skutek obluzowania sruby regulacji kata ustawienia ramion podnosnika proponuje zdjac tapicerke i zobaczyc czy po odpieciu ramion szybe dsa sie zamknac reka jesli nie to bedzie w/w problem pozdrawiam i zycze duzej cierpliwosci a i jeszce jedno zaobserwuj czy przypadkiem szyba nie podnosi sie tylko z jednej strony

w którym miejscu jest ta śruba regulacji?;, bo chyba mam ten problem :?