Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,ale numer chłopaki dzisiaj zatankowałem do pełna"dosłownie" przejechałem jakieś 50km i cały czas czuje zapach benzyny i to bardzo intensywny az w głowie muli :) , co to znowu może być nigdy tego nie było i zawsze tankuje do FULL !!!!
Opublikowano
witam!Ktorys przewod Ci Padl. ja tez to mialem auto nie jest nowe a przewogy maja swoja trwalosc.Ja wymienilem w swoim wszystke przewody gumowe :) i jest oki :mrgreen: pozdrawiam :)
Niech MOC bedzie z Toba!!!
Opublikowano
witam ,a teraz zauważyłem że auto stoi wewnątrz nie barczo czuć ale obok auto to bardzo śmierdzi !!!! a szczególnie za autem z tyłu !!!!!
Opublikowano
Wczoraj ten temat był opisywany. Cofnij się o parę stron i poczytasz sporo.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
mnie zapach czuć w samochodzie podczas jazdy a gdy stoi to z tyłu w komorze silnika nic nie czuje nawet prze zapalonym silniku !!!
Opublikowano

Ostatnio mialem podobny problem. Musialem sporo sie napracowac bo przetarl sie przewod paliwowy tzw. powrót. Jednak musialem zdjec kolektor ssacy gdyz przewodzik znajdowal sie pod nim :)

pozdrawiam

Opublikowano
Miałeś wymienianą pompę paliwową? Ja właśnie teraz mam identyczny problem - zatankowałem pod korek i... omal nie wysadziłem się w powietrze. Uszczelkę pod pompą paliwową szlag trafił i benzynka powoli sobie wypływa w niebezpiecznie bliskiej odległości od przewodów dochodzących do pompy. Lepiej podnieś tylną kanapę odkręć te 4 śruby i będziesz wiedział na czym stoisz... hmmmm siedzisz :P Pozdr
Opublikowano
miałeś racje pod siedzeniem ta okrągła plastikowa klapka była luźna tam gdzie pompa dokręciłem i wszystko gra !!!:)
Opublikowano
Heh to nie dokręcaj tylko odkręć i weź głęboki wdech. Jak poczujesz Pb95/Pb98 to przyjrzyj się dokładnie czy nic nie wycieka. Możesz pojechać na stację zalać pod korek i wtedy obserwować - jeśli wycieka przy pompie to najpewniej uszczelka. :nienie: Nie olewaj bo jedna iskierka i będziesz miał prywatny pokaz fajerwerków made in Munchen :roll: Mi też przestało śmierdzieć jak trochę pojeździłem ale to wcale nie likwiduje problemu... Może panika ale :worried: strzeżonego i tak dalej... Pozdr