Skocz do zawartości

[E34] Zapieczone wtryski?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,otóz mój problem polega na tym,(iż moje auto śmiga juz 2 lata na gazie miałem uszkodzoną pompke paliwa i kto wie co jeszcze!) i czy może tak być ,że są zapieczone wtryski,otóż zmobilizowałem wszystkie siły w szczególności finansowe aby uruchomić ją na benzynie?
Opublikowano

poszukaj, na forum dużo się o tym pisało, masz przyklejony temat o gazie...

A dorzucę jeszcze swoje trzy grosze: z tego co ostatnio czytam o gazie, to są z nim ciągłe problemy, współczuję wszystkim gazownikom, których wozy się psują

Opublikowano
Mechanik (szpec od BMW) powiedzial mi ze wtryski czysci sie ultradzwiekowo, ale nie moge sie zmobilizowac zeby oddac samochod do naprawy :wink: . Jakie masz objawy, moze to nie wtryski?
Opublikowano
TO jest tak ja narazie zakupiłem pompke paliwa i dałem zbiornik do klejenia ale z tego co słyszałem toprzy tak długiej nieobecności benzyny jest prawdopodobne ze będą zapieczone wtryski,a do tego nie wiem czy nie bedzie strzelony przepływomierz pod koniec tygodnia zabieram się za składanie no i chciłaem wiedzieć czy moze tak być z tymi wtryskami i właśnie nie wiem czy wrazie kłopotu z wtryskami zakupić czy mozna je przeczyścić :cry:
Opublikowano
czeszczenie chyba raczej nie pomoze, ostatnio kupowałem uzywki za 30 zł za wtrysk i gosc dawał gwarancje ze sa oki. Takze lepiej sie nie meczyc i dociekac czemu nie chodza. Kupić nowe lub dobre uzywki .

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW