Skocz do zawartości

BMW 2002 1600ti prośba o dokumentacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam prośbę do koneserów marki :-) Od pewnego czasu noszę sie z zamiarem odrestaurowania autka ( BMW 2002, 1600 ti ). Dlatego też mam wielka prośbę, macie może jakieś dane tech, zdjęcia lub jakąkolwiek dokumentacje dla tego modelu?? Bede wdzięczny za każdą wskazówkę gdyż autko nie jest w najlepszym stanie i potrzebuje dużo uwagi a że chciałbm zrobić to dobrze muszę poznać detale :-)

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Niestety nie mam tego o co Pan pyta ale jeśli mógłbym chociaz troche pomóc to polecam książke o restauracji tego modelu. Niestety jest ona po angielsku. Jeśli byłby pan zainteresowany to wygląda ona tak

http://www.webmycar.com/zonecar/books.nsf/RTAwmc?ReadForm&Id=2743A649E44C6B3CC1256CA900808DD9

Opublikowano
smutny740 jak cos to pracuje w galwanizerni i jak bys cos chcial to moge cos pochromowac rozne detale jak cos to pisz :8)
  • 2 lata później...
Opublikowano
Czesc mam ksaizke do bmw 1800 2000 po niemcku z checia moge ci sprzedac i sporo czesci do tego auta jak bys czegos szukal to napisz moze sie znajdzie pozdro
Opublikowano
nie z szafy ale ze strychu a jest pare fajnych rzeczy np orginalen okragle lampy tyl szyba przedani siedzenia idalne bo to bylo z 2 co mialem na czesci a bylo to dawno temu wyciagane z auta jak te auta byly jeszcze nowkami :) wiec wszystko jeszcze pachnie nowiscia no i teraz kurzem :)