Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam jakiś czas temu, był kolega co się ogłosił, że mieszka w Monachium i ma możliwość sprawdzenia auta, ew. pomocy w kupnie. Z niezrozumiałych dla mnie powodów został skrytykowany negatywnie i usunął posty.

http://www.mobile.de/SIDyKLKEihf0Fq35dBjzkl8NA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1180801161A1LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B39%81j-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_yetgerdsO~BSRA6D1100B13D3500BGNCPKWA0HinPublicA2A0D8400A0FDieselIAutomatikD1994A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=7&id=11111111261042573&

Przepraszam za długość linka.

Czy ma ktoś możliwość obejrzenia tego auta? Ja po niemiecku ni w ząb.

Z góry dziękuję.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano

Witam.

Jutro postaram sie zadzwonic i zerknac te autko.Ale juz ze zdjec nieciekawie to wyglada.No ale moge sie mylic.

Opublikowano

Piękni! Dzięki serdeczne!

A co masz na myśli mówiąc, że nieciekawie wygląda? Może ktoś jeszcze coś zauważył.

Mnie ciekawi tylko czy skóra jest oryginalna? Wie ktoś może czy były takie kolory? No i ta kierownica, ja mam u siebie taką samą a mam 1994 rocznik, w 1997 też takie były? Bo widziałem w większości te trójramienne?

Opublikowano
Witam.

Jutro postaram sie zadzwonic i zerknac te autko.Ale juz ze zdjec nieciekawie to wyglada.No ale moge sie mylic.

Mam prośbę. Jeśli masz możliwość sprawdzić ,lub wiesz jakie są ceny parkingów w pobliżu lotniska w Monachium.

We Frankfurcie miałem problemy rok temu w sierpniu z zaparkowaniem, więc nie chciałbym powtórzyć takiej wpadki. Wtedy jedyny wolny był za 20EUR za dobę. Oczywiście chodzi mi o najtańsze parkingi w okolicach lotniska.

Będę wdzięczny

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
No i ta kierownica, ja mam u siebie taką samą a mam 1994 rocznik, w 1997 też takie były? Bo widziałem w większości te trójramienne?

Z tego co wiem to te kierownice pojawily sie dopiero po lifcie i były napewno montowane w bmw 3 w 97 roku bo jak ja szukalem swojej to takie czesto spotykalem. Trojramienne rowniez wystepowaly ale czesciej chyba w coupe ale moge sie mylic.

Opublikowano

Benetton dzięki za odpowiedź.

A jak jest z kolorem tej skóry? Szczerze to powiem, że pierwszy raz widzę taki, a auto ze zdjęć mi się podoba.

btw a do czego jest ten trzeci "guzik" po stronie kierowcy. Dwa są od szyb przód i tył, a trzeci? W sobotę oglądałem jedną to też miała, z tym że miała go nie podłączonego, sprzedawca nie był w stanie powiedzieć od czego jest? Może ktoś ma?

• 6 lat później...
Opublikowano

Witam, jako, że jestem nowy na forum to na początek przywitam się z BMW-fanami, cześć wszystkim!

A teraz do meritum, chciałem odgrzać trochę temat i zapytać, czy ktoś z użytkowników przebywa w okolicach Monachium?

Przymierzam się do zakupu BMW, jako, ze wcześniej nie miałem nigdy tej marki, to pomoc kogoś doświadczonego przydałaby się.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Specjalista nie jestem ale zawsze moge zadzwonic i sie dopytac :)

Z obejzeniem troche gozej bo malo czasu ale przy okazji jak bym byl w okolicy to nie ma problemu :cool2:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!