Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem chce kupic bmw e32 750 ale ma rozwalona skrzynie i chcialbym tam zainstalowac manuala. mozna wogule dostac skrzynie manualna do takiego modelu?? albo moze mozna cos dopasowac sam nie wiem. pomocy :):) i jeszcze pytanko ile taki potwor pali?
Opublikowano
można wstawić manuala od BMW 850 , jest właśnie do sprzedania na allegro na części z silnikiem i właśnie manualem za 7000 zł. a spalanie w trasie to 12 literków w mieście to już inna bajka min 20 a jak zaczynam się bawić to i ze 40 łyknie!!!!!!!!!!!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
ale to wszystko już tam jest ,, to jest 850 na części tylko zdekompletowana ale wszytko co potrzebne do przekładki skrzyni jest!!!! :norty:

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Nawet jezeli wszystkie graty sa, to jest to kupa roboty. W sumie, ciekawy pomysl, bylaby pewnie jedna z bardzo niewielu 750tek przerobionych na manuale. Ale trzeba by znalezc bardzo cierpliwego i ogarniajacego temat mechanika, no i koszty przekladki na pewno beda spore.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
ale to wszystko już tam jest ,, to jest 850 na części tylko zdekompletowana ale wszytko co potrzebne do przekładki skrzyni jest!!!! :norty:

to juz polowa sukcesu ... ale co to da - 750 to krazownik ( jak kazda e32 ) nie nadajacy sie do szalenstw - i manualna skrzynia tego nie zmieni ...

Opublikowano
robota to niema problemu sam bym sie tym zajol wsumie to siedze w tym a 7 tysiecy za sprzet to nie na moja kieszen :D
Opublikowano
Wydaje mi sie ze jak masz pojęcie i zrobisz to sam, i części będziesz miał to gra jest warta świeczki, tym bardziej ze 750 nie wychodziło w manualu w serii, wiec na pewno takich przeróbek jest mało, a Ty będzie miał satysfaction :mrgreen: ze masz takie 750 :8)
Opublikowano
no wlasnie dlatego orietuje sie w sprawie bo musze ze bogaczem nie jestem :cry: ale cos sie wymysli :lol: zmiana musi byc ale na co to sie zobaczy