Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Problem jest taki, że w e32 735 gdy jeżdżę w mieście, to po jakimś czasie wybierak od automatu jest cholernie gorący. Stygnie, gdy się przelecę dłużej poza miastem. Zaczęło się to nagle i nie kojarzę sobie żadnych zdarzeń w okolicach zaobserwowania problemu. Poza tym automat pracuje poprawnie.

Czego szukać z czym to może być związane?

Pozdrawiam

Kafar

Opublikowano
Problem jest taki, że w e32 735 gdy jeżdżę w mieście, to po jakimś czasie wybierak od automatu jest cholernie gorący.

Te typy tak mają :lol:

Stygnie, gdy się przelecę dłużej poza miastem.

Całe szczęście że pedał gazu nie parzy w stopę bo byłby problem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Mam identycznie :) ale bardziej zauważalne sie to stało jak mi popekała ta roletka i zamontowałem sobie skórke, jednak ona z deczka izolowała to ciepło i kabina nie wyciągała go tylko pewnie gdzieś tam w środku sie rozchodziło.

www.swiatnadrukow.prv.pl

http://www.tele3.pl/lemmy/logos.jpg

Opublikowano
Witam tak dokladnie ten typ tak ma a to dla tego bo pod podwoziem w tym miejscu i na tej wysokosci sa ktaliztory a nagrzewaja sie pozadnie a jak wiadomo cieplo idzie do gory i w ruchu miejskim zwlaszca na postojach w korkach tak sie dzieje a pozatym wybierak nie jest polaczony ze skrzynia na stale tylko za pomoca ciegna i nie przejmuje temp skrzyni bo jest to nie mozliwe a druga sprawa skrzynia jest nieco bardziej z przodu wiec nie jest to zwiazane ze skrzynia a z temp jaka wytwazaja katy i sa dokladnie pod spodem gdzie lewarek

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA