Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakie są zmiany po takim tuningu ? czy są różnice w spalaniu i pracy silnika?czy warto to robić?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam, ja zalozylem chip do 325 TDS mojego. szczerze powiedziawszy to nei wiem czy jest roznica, na 1 rzut oka nie zauwazylem!!

za 2 dni bedzie moj ojciec, co nie jezdzi tym autem-tzn raz na miesiac i zobaczy on i powie. niektorzy zachwalaja sobie te chipy ze taka moc itd, ale ja podchodze sceptycznie. zakupilem chip na allegro od bschiptuningcom czy jakos tak za 350 zl. w weekend podziele sie odpowiedzia ojca.

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jednak chip dziala fajnie:d dobrze sie wkreca i ladnie spala. To prawda ze pali troszke mniej, niby na zdrowy rozsadek powinien wiecej ale przy normalniej jezdzie w trybie mieszanym( do 150 km) na pelnym baku robie niecale 700 km wiec jest chyba dobrze
Opublikowano

bez moda za 100 Zł robie 320-360 kilometrów w miescie bez przesadnego deptania

wskocz na hamownie bedziesz miał odpowiedz czy te ustrojstwo działa u ciebie czy tylko to złudzenie

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
Z allegro gotowy to moze byc jedynie box- ale generalnie to jest niepolecane, bo tak naprawdę nie wiesz co tam jest zapisane i jak to działa na silnik i osprzęt bo ze lepiej przyspiesza to wiadomo :-) chociaz to tez niekoniecznie przy boxie z allegro :lol:
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)