Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie zastanawiam sie nad założeniem sekwencji do E34 525i 24V, chciałem sie dowiedzieć jak ten silnik znosi sekwencje i czy odczuwa sie w ogóle jakąś stratę mocy??

Nie miałem doczynienia jeszcze z sekwencją bo w E32(M30) miałem zwykłą instalacje LPG, i nawet ten silnik dobrze sobie radził.

I jak wyjdzie ze spalaniem bo benzyny mi pali ok. 11-12l w mieście, myśle ze z sekwencją będzie podobnie??

Opublikowano

Po zestrojeniu podczas jazdy instalacji gazowej (polecam staga 300) praktycznie nie odczujesz różnicy na mocy ani elastyczności.

Moja opinia jest taka zakładajac do takiego autka BLOSA, MIKSER , czy nawet ciągły wtrysk robimy Mu krzywde bo niewiele osób wie, ze czas wtrysku dla poszczegulnych cylindrów różni sie do siebie i dlatego polecam jedynie staga nie bende dalej rozwijał tematu bo nie widze sensu ...

Opublikowano
Na dzień dzisiejszy każdy powie sekwencje wkładaj, a kiedyś to nie wiedzieli nawet jak podłączyć kompa do auta :) Kochani gazownicy.

Nie wypowiadali sie wszyscy Tylko Ja

Zreszta juz nic sie nie wypowiadam bo jak widze na tym forum najmadrzejszy jest PINCZER i jest to guru elektroniki, LPG i kto wie jeszcze czego - pozatym widze, że nabija jedynie posty nie wnosząc do tematu niczego jak np. w tej wypowiedzi

Opublikowano
KFAS nie wiem, czym są spowodowane Twoje frustracje, nawet nie będę próbował zgadywać. Jeśli moje posty nic nie wnoszą myślę, że zostaną usunięte z forum. Jeśli tak się stanie to pewnie polecą do kosza razem z Twoimi. :lol: