Skocz do zawartości

KOMPUTER!!!tRZY KRÓTKIE SYGNAŁY PODCZAS JAZDY?????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy ktos sie spotkał z czyms takim jak trzy krótkie sygnaly podczas jazdy a na zegarach nic sie nie pojawia tylkio slychac te sygnaly takie tik tik tik...I nic...

Co to moze oznaczac???

Bo ja nie wiem o co w tym moze chodzic[/b]

Opublikowano

Witam!

U mnie tez to jest gdy temperatura jest niska na zewnatrz kolo 0C lub nizsza.

Jak z rana odpalam samochód to przewaznie tak jest i w zime czesciej ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

hej

No wlasnie ze nie to jest inny dzwiek ten od zmiany tem dochodzi bardziej z kokpitu a ten co mi teraz sie wlancza to dochodzi prosto z zegarow???

Opublikowano
Chodzi CI o takie pikniecie jak np: na komputerze cos wyskakuje>?< Napewno silnik sie nie grzeje czy cos? Sam nie wiem =p jeszcze sie nie spotkalem z czyms takim
Opublikowano

jezeli chodszi o predkosc to nic sie nie dzieje bo czasami jak stane to w tedy zacznie pikac..

ale jeszcze sprawdze przy pelnej godzinie jak kolega mowi.

dzieki

Opublikowano
Jak nic ci sie nie dzieje z autem to na pewno jest to pikanie zegara :) zawsze jest przy 59 min. Da się to wyłączyć klawiszem z napisem "me" na tym panelu przy zegarku. Przynajmniej w mojej tak było :D fajna opcja

No ale jak to Pipczy to na liczniku powinna pokazać sie godzina a kolega pisze ze nic nie ma :|

Opublikowano
Nie powinna się pojawić. Też to mam, tzw funkcja memo (przypomina 15 sekund przed pełną godziną, żeby można było sobie radio na wiadomości włączyć ;)).
http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg
Opublikowano
Nie powinna się pojawić. Też to mam, tzw funkcja memo (przypomina 15 sekund przed pełną godziną, żeby można było sobie radio na wiadomości włączyć ;)).

No to wynika z tego ze nie macie pełnego board komputera jak ja, tylko ten mniejszy, bo w dużym boardzie godzina wyświetla sie na zegarach :wink: