Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje wymienić żarówkę w podświetleniu wskaźnika paliwa i nie wiem jak się do tego zabrać.Wykręciłem 2 śróbki od góry tablicy ,a one i tak nie chciały wyjść.Co i jak trzeba zrobić? Pomóżcie.
Opublikowano

Witam

Było o tym już mnóstwo razy... Nie wiem czy zadałeś sobie jakikolwiek trud, żeby poszukać...? :twisted:

Proponuję zrobić tak...

Między "FAQ" a "UŻYTKOWNICY" jest opcja "SZUKAJ" !

Proponuję najpierw skorzystać z niej a później pytać! :wink:

PS. Do wymiany żaróweczki nie trzeba wcale wyciągać zegarów...[E30] w [E36] powinno byc podobnie...

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano
Wlasnie zrob tak jak napisales odkrec dwie srobki i gory i wyciagnij lekko zegary ciagnac za gorna czesc zegarow tak jakbys chcial je polozyc.Bardzo wazne jest poloznie kierownicy podczas wyciagania musisz lekko ja przekrecic.Ja wyciagniesz lekko zegary musisz odlaczyc trzy kostki.
BMW RULEZ - Drive It And Believe It ! [ skype driftm3 ]
Opublikowano
tlyko jak masz poduszke po odłaczeniu kostek nie mozesz przejkręcic stacyjki bo zapali ci kontrolka od poduszki, a potem wykasowanie błędu poduszki kosztuje jakieś 50zł