Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie ! Dzisiaj byłem u mechanika, wymienił mi przepływke na nową firmy PIERBURG. Autko tak jak by teraz dostało w prezencie 50 PS wiecej :dance: Wszystko jest OK. ale martwi mnie jedna sprawa ! Zauwżyłem iz na Allegro sa przepływki tej samej fitmy po 230zl ale do AUDI, VW, SEAT 1.9tdi ( ja dałem za nia 350zl z wymiana i diagnoza ) Jednak moje pytanie brzmi- czy jest mozliwe ze gosciu wsadził mi przepływke z w/w aut, dodam ze z kostka nic nie majstrował, pasowała normalnie ! Czy tez nawet jak fizycznie by pasowała moja bunia by ja nie akceptowała ??? Dodam ze mam e46 320d.
Opublikowano

A wiesz jaki Masz model tej przepływki Pierburga ?

Pierburg jest dużo dużo lepszy niż orginał Boscha,

ale nikt ze sprzedawców Pierburga niewie jaki model powinien być zamiennikiem Boscha.

Jakbyś jeszcze mógł podać namiary na tego mechanika będę zobowiązany

i jeszcze jedno pytanie czy miałeś przepływke 4 czy 5 stykową

pozdrawiam i z góry dzięki

Krzysztof

Opublikowano

Witam

Ja rowniez chetnie sie dowiem, ostatnio wymienialem u siebie przeplywke (zakupiona na aukcji) i po zmianie samochod praktycznie przestal jezdzic. A w serwisie za boscha krzykneli mi prawie 650 pln z wymiana.

Pozdr.

Opublikowano
Witam

Ja rowniez chetnie sie dowiem, ostatnio wymienialem u siebie przeplywke (zakupiona na aukcji) i po zmianie samochod praktycznie przestal jezdzic. A w serwisie za boscha krzykneli mi prawie 650 pln z wymiana.

Pozdr.

650zl w serwisie z wymiana to nawet sie nie zastanawiaj daj mi namiar na ten serwis to kupie pare sztuk na handel jezeli jest to aso bmw to musieli byc niezle nawaleni :jawdrop: