Skocz do zawartości

Czy kanapa elektryczna z 750iL pasuje do 740iL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o e32 750iL czy kanapa rozkladana bedzie pasowac do e32 740iL i w e38 tak samo. Bo z tego co sie orientuje to elektryczne kanapy byly tylko w 750iL i ciekawi mnie czy by pasowalo. Jak sie myle to prosze mnie poprawic :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Mam taką kanapę w mojej , e32 735i, przełożyłem z 750iL i pasuje a miałem zwykłą welurową kanapę, nawet udało się podłączyć elektrykę i działa:)
Opublikowano
Mam taką kanapę w mojej , e32 735i, przełożyłem z 750iL i pasuje a miałem zwykłą welurową kanapę, nawet udało się podłączyć elektrykę i działa:)

To spoko, a duzo jest zabawy z tym zeby to podlaczyc?Jak mozesz to napisz jak to podlaczyles..

Opublikowano
Chodzi mi o e32 750iL czy kanapa rozkladana bedzie pasowac do e32 740iL i w e38 tak samo. Bo z tego co sie orientuje to elektryczne kanapy byly tylko w 750iL i ciekawi mnie czy by pasowalo. Jak sie myle to prosze mnie poprawic :)

Pozdrawiam

źle sie orientujesz, elektryczna kanapa mogla byc zamowiona do kazdej wersji L ( 735iL/ 740iL ).

Roznica polega na tym,ze 750iL miały ja seryjnie.

Opublikowano
akumulator mam normalny centra plus 72Ah, co do podłączania to z tyłu nie ma problemu, jest nawet szansa ze masz pociągnięte kable i wtyczki i tylko podłączysz, ja musiałem pociągnąć kable sam ale mam zwykłą nie long