Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak:

Plusy: Tanie, ładnie wygląda, posiada dużo funkcji

Minusy: OGROMNY MINUS za Jakość dzwieku jest bardzo słaba :/

Aha po jakims czasie ma problemy z czytaniem CD

Opublikowano

Witam. Ja zakupilem takie cos http://www.allegro.pl/item195782779_dvd_mp3_radio_usb_tv_divx_lcd_3_5_nowy_fv.html

nastepnie wymienilem glosniki i chodzi super. Jakosc wyswietlacza niejest zbyt rewelacyjna, ale filmy i teledyski da sie ogladnac;)

Spora wada tego jest taka ze ma mase kabli z tylu i moze byc problem z wlozeniem go na swoje miejsce.

kolejna sprawa jest taka ze panel tego radia jest okolo 1,5cm wiekszy od wysokosci radia, i wystaje do przodu oraz - i tutaj rozne modele maja roznie albo zabiera miejsce nad radiem , albo jest wysrodkowany lub tez zabiera miejsce ponizej radia.

Poszukaj na innych aukcjach i dobrze przygladnij sie zdjecia.

Radio chodzi w miare dobrze, plytky czyta dosc szybko, jezdzac po dziurach radyjko nieprzerywa, telewizja rowniez ladnie wyglada:) ale musisz miec dodatkowa antene.

Ja radyjko mam okolo 6miechow, i jadac do polski gralo non stop przez 20h i niepadlo :)

Ale co sie oszukiwac za ta cena cos sie chyba musi ukrywac:D

Opublikowano
nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem bylo by kupno radia na dvd i do niego lcd napewno lepsza jakość obrazu i dzwieku, i dużo większy wyświetlacz.