Skocz do zawartości

[E36] 318 szyby cieżko chodza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam w swoim autku taki problem ze dość ciężko mi się otwieraja szyby w drzwiach. :(

Szyby sa na korbki i ten probleb wystepuje we wszystkich drzwiach.

:( :( :( :(

Czy jest na to jakiś patent :?:

W jednych nawet pekł ten plastik który chodzi w prowadnicy poziomej na dole szyby.

Dzieki z góry za pomoc.

Pozdrawiam

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano
Nie wiem czy to nie za proste ale czy nie wystarczy nasmaromać prowadnic?Ja tak miałem u siebie z przednimi szybami , nasmarowałem prowadnice i jest idealnie...
Opublikowano

No nie jest proste :(

bo rozebrałem drzwi przednie prawe wyjołem szybe wyjołem wszystkie prowadnice wszystkie uszczelki wyczysciłem wymyłem poskładałem i dalej to samo myslałem ze ktos to juz przerabiał.

:cry:

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano
No nie jest proste :(

bo rozebrałem drzwi przednie prawe wyjołem szybe wyjołem wszystkie prowadnice wszystkie uszczelki wyczysciłem wymyłem poskładałem i dalej to samo myslałem ze ktos to juz przerabiał.

:cry:

ale mowili przeoliwic

Opublikowano
u mnie jest to samo ,tez sie ciezko otwieraja ze smarowaniem uszczelek nienajlepszy pomysl bo kurz sie sie i brud czepia , ja szyb nie otwieram,mam klime i szyber 8) ,jak przekraczalem granice czeska ,celnik przyczepil sie do tego,ze szyby nie otworzylem tylko drzwi ,musilem odczepic boczek -myslal ze cos tam jest schowane :shock:
Opublikowano

jak przekraczalem granice czeska ,celnik przyczepil sie do tego,ze szyby nie otworzylem tylko drzwi ,musilem odczepic boczek -myslal ze cos tam jest schowane :shock:

hehehe nieźle no ale ty miałes trochę roboty i czasu w plecy

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed