Skocz do zawartości

jakie czesci do elektrycznych szyb ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Jakie dokladnie podzespoly sa potrzebne do elektrycznego opuszczania szyb?? Mam zamiar wyciagnac z innego compacta caly mechaniz i zamontowac go u mnie . Moje pytanie co musze tam powyciagac tzn. caly mechanizm z dzwi , przyciski , i co jeszcze ??? Moze jest tam jakis sterownik albo cos jeszcze potrzebnego do el. szyb ??? Co potrzebuje zeby to zalozyc ???
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nooo, panie. Potrzebujesz wszystko, włącznie z wiązkami, przełącznikami itd, itp. Im więcej wyciągniesz tym mniej będziesz musiał dokupić. Grzebania od cholery bo deske trzeba rozkręcać.
Opublikowano
Najpierw sprawdz czy nie masz w drzwiach poprowadzonej wiazki. Ja u siebie mam wiazke pomimo ze mam korbe. Niemcy czesto tak robili zeby sie nie rozdrabniac. Podnosniki, przelaczniki, okablowanie, sterownik no i oczywiscie silniczki. Czesto zostaja same podnosniki bez silniczka ze wzgledu na to ze silniczki sie czesto psuja wtedy sam podnosnik mozesz kupic za grosze. Ale zastanow sie czy to jest warte zachodu.