Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

POMOCY :modlitwa: !!!!!! nie wyłacza mi zapłonu :mad2: , mószę go dławić :mad2: , czy to stacyjka :?: , jak się do niej dostać :?: jak sciągnąć te plastiki :?: .

Opublikowano
Przypuszczam ze uszkodzony masz stycznik stacyjki. Musisz zdjac plastiki owkol kolumny kierowniczej (mocowane sa na 3 srubkach od dolu). Stycznik znajdziesz po przeciwnej stronie od kluczyka mocowany jest na 2 zatrzaskach.

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!

Opublikowano
Przypuszczam ze uszkodzony masz stycznik stacyjki. Musisz zdjac plastiki owkol kolumny kierowniczej (mocowane sa na 3 srubkach od dolu). Stycznik znajdziesz po przeciwnej stronie od kluczyka mocowany jest na 2 zatrzaskach.

Witam i dzięki :modlitwa:

Szukałem tych śrubek , rozkręciłem , ale i tak nie chce zejść przy kierownicy, czy czasami nie będę mósiał zdjąć kierownicy :?: .

Pozdrawiam

Opublikowano
jeśli nie masz poduszki to MAŁY problem..... :D

ze zięciem kierownicy

Witam

no tak tylko dlaczego jest problem :?: , trzeba urzyć jakiegoś sposobu :?:

Opublikowano

jeszcze raz, może sie źle wyraziłem ----

"mały problem " tzn "niema żadnych komplikacji"

odkręcasz śrubę od kierownicy, wkładasz kluczyk do stacyjki(bez tego nie zdejmiesz kierownicy) potem zdejmujesz kierownice i już..........

pozdrowienia

Opublikowano
jeszcze raz, może sie źle wyraziłem ----

"mały problem " tzn "niema żadnych komplikacji"

odkręcasz śrubę od kierownicy, wkładasz kluczyk do stacyjki(bez tego nie zdejmiesz kierownicy) potem zdejmujesz kierownice i już..........

pozdrowienia

Dzięki :modlitwa: jak wruce z pracy będę działał, czy pod kierownicą są jeszcze jakieś śruby.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam po dłuższej przerwie, zaprowadziłem samochód do elektryka bo nie stety okazało się ze to nie stacyjka była winna. Wina leżała w starym oryginalnym alarmie przez który cofało się część napięcia, wywalił ten alarm i prawie dobrze ale jeszcze gdzieś coś się pojawiło przez cewkę od zaworu LPG, wpiął się w inne miejsce i teraz OK .Dzięki wszystkim :modlitwa: