Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a org audio wam nie starcza

oryginalne audio wystarcza do sluchania wiadomosci i cichego sluchania muzyki ( nie chyba ze sie ma zestaw hi-hi ) - ale zeby naprawde wpisac sie w stereotyp kierowcy BMW i mlucic na cala wioske to trzeba mocy :wink:

jbl jest jak dla mnie przereklamowany ( jedynie najwyzsze serie cos wartaja )

Opublikowano
skoro 6 glosnikow na przodzie i 6 na tyle org to malo hhee to mam inne rozwiazanie jak chcecie siac po wsi to wywalcie wygluszenia pewnie bedzie waz slychac :duh:
Opublikowano
mam 4 z przodu i 2 z tylu-nie wiem jak zrobilo sie nagle 2 razy wiecej ale nie oto tu chodzi.ale tez nie chodzi o sianie szpanu tylko miec lepsza jakosc.sianie szpanu to krecenie baczkow pod supermarketem
Opublikowano
no u mnie sa dwa basy na ziemi dwa gwizdki w drzwiach i i dwa srednie na pulpicie tak samo jest z tylu tylko ze ja mam odloczone te org tylnie i wstawione jajka 3 drozne :dance:
Opublikowano
masz duzo miejsca pod tylnia kanapa, blisko akumulatora, jesli twoj wzmacniacz sie nie zmiecci mozesz wrzucic do bagaznika, a tu miejsca masz pod dostatkiem