Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taką sprawe czy warto kupić tego typu felgi

http://www.wrzuta.pl/obraz/x6OI4ylSVB/190148620

Na przód są felgi 8" a na tył 10"

i jakie minimalne opony mógłbym naciągnąć na te felgi bo ja myślałem o 205 na przód i 215 na tył czy to wypali czy tez nie

nie chce wkładać szerokich opon max to 215 jezeli jest to mozliwe no i mam takie pytanie jak to wogóle będzie wyglądało czy tez sobie odpuścić te felgi dac sobie spokój

życie zaczyna się dopiero z BMW

E30 CABRIO 2.5

Opublikowano

nie da rady bez przerabiania błotników z tyłu, przy wysokim et, czyli jakimś 50 może bez większysz komplikacji, przy seryjnym zawieszeniu podejdzie Ci 9,5 calowa felga,

Takie jak w linku już widziałem w e36 i na bank miały cięte błotniki.

A co do oponki to 235 duży trapez by miały, o 215 zapomnij, u nas to byłby Hardcore :!:

Te felgi to wzór AC Schnitzer, wyprodukowany przez RH, poszukaj jepiej orginałów

Opublikowano
tak tylko ze orginały kosztują ok 2000 zł a te kosztowały by mnie 700 zł ale dzieki za rade

E30 CABRIO 2.5

Opublikowano
Jeśli nie chcesz jeżdzić na szerokich kapciach to daj sobie spokój z tymi felgami i poszukaj coś o szerokości 7 - 7,5 cala.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
a co powiecie na tohttp://www.wrzuta.pl/obraz/lhRAHp7stm/191636643_2

E30 CABRIO 2.5

Opublikowano

no srednie bo cena jest niedurza

gdybym miał na zbyciu 1700 no to juz by były lepsze napewno orginały

E30 CABRIO 2.5

Opublikowano
tak tylko tamte to 700 zł a nie 1100

a kto Tobie każe brać te z alle :?: :!:

One są bardzo popularne, więc napewno je znajdziesz tanio...

Opublikowano
mam na sprzedaz ladne rh z oponami 215 Firmy RH zpolerowanym rantem i oponami rozmiar 17

Ostatnio pytales o te felgi :mrgreen: a juz do sprzedania ?? Nie pasuja z tymi przejsciami z 5x112 na 5x120 ?? tra o blotnik ?? Jaka szerokosc ?

Opublikowano
Na 10 calowe felgi na tył mam poszerzone nadkola bo inaczej by obcierały, oponę 235 z trudem nałożyli i jest spory stożek, mniejszej raczej Ci nie wsadza bo nie ma takiej możliwości jej naciągnąć... ale 8 calową spokojnie na oryginalne tylne nadkola można pchać, dodam że nawet 245 na tył w 8 calowych dobrze wygląda :) Oczywiście mówię o 17'
BMW for fun