Skocz do zawartości

Co oznacza lampka check control

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko co onzacza paląca się informacja na liczniku z napisem chec control ? I zawsze przed odpaleniem samochodu coś głośno brzęczy po odpaleniu przestaje.bmw 530i .Z góry dzieki za odpowiedzi.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
ta lampka zapala sie zawsze wtedy kiedy jest jakiś błąd komputera tak samo zapala się wtedy kiedy np.brakuje oleju albo wody.Najlepiej jedż z tym do warsztatu i podłącz ją pod komputer(jak mi tak brzęczeło to był to przerywacz od kierunków pod kierownicą)
Opublikowano

Wiatm.

Olej ta lampke, mi swiecila sie przez 2 lata uzytkowania samochodu(e 36 325 i). Kontroluj tylko plyny i oleje i wszystko bedzie OK.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wiatm.

Olej ta lampke, mi swiecila sie przez 2 lata uzytkowania samochodu(e 36 325 i). Kontroluj tylko plyny i oleje i wszystko bedzie OK.

Pozdrawiam

Ja tam bym tego nie olał :hand: . Olać można po sprawdzeniu, i upewnieniu się, że wszystko jest OK :whistle: . No chyba, że jest LPG i emulator elektroniki se nie za bałdzo bangla. :think:

Opublikowano
Wiatm.

Pozdrawiam

Ja tam bym tego nie olał :hand: . Olać można po sprawdzeniu, i upewnieniu się, że wszystko jest OK :whistle: . No chyba, że jest LPG i emulator elektroniki se nie za bałdzo bangla. :think: