Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam ogromny klopot :(

przyjechalem rano do pracy i wszystko bylo ok , jakos o 17 wracam do domu i o dziwo nawiew mi nie dziala , totalnie nic zero nadmuchu , mam wersje bmw bez klimatyzacji . Pomyslalem sobie ze pewnie bezpiecznik padl wiec po drodze zajechalem do zaprzyjaznionego warsztatu i okazalo sie ze bezpieczniki sa wszystkie dobre . Majster powiedzial ze prawdopodobnie padl nawiew i trzeba rozebrac caly pulpit zeby sie do niego dostac . Troche mnie to przerazilo , moze ktos z Was mial tez problem z nawiewem i bylby w stanie mi cos pomoc lub podpowiedziec gdzi szukac usterki nie wiem czy rozbieranie calego panelu jest konieczne zawsze chyba jest ryzyko ze zostanie on tak samo zlozony

Pozdrawiam Franc

Opublikowano
słuchaj , nie rozbieraj panelu. wiesz gdzie masz filtr kabinowy ? spróbuj się do niego dostać i przeczyścić wtyczki , u mnie pomogło choć mam model z klimą ale może to również Tobie pomoże.

Nadal dobrze mnie się jeździ :)

Kasa dla Ciebie