Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie to mam nie mały problem poniewaz kupiłem atuo z Włoch tam jakiś makaron trzymał Bmkę pod iglakiem i jest nakropiony żywica jest twarda i nie da sie ja zmyć kupiłem nawet środek Rezyntol do usówania żywic i nie pomogło

Proszę o radę co zrobić

Opublikowano

przejrzałem ich stronkę pierwsze wrażenie rewelacja

w galerii mają czarną siódemkę którą robili w BMW Bawaria na Czerniakowskiej czyli chyba nie ściema

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja pracowałem w myjni u mnie w małej wiosce na południu i takie rzeczy mój szef robił juz piec lat temu za piec razy mniejsze pieniadze.Oni robia fajna robote bo człowiek jest bardzo zadowolony jezeli jego auto przypomina egzemplarz stojacy w salonie.SUPER UCZUCIE.Teraz ten sam efekt uzyskam za 250 zł tylko,ze nie udziele gwarancji.I oczywiscie robie to tylko dla siebie i na własnym aucie.Na naszej myjni nie było Ferrari(raz przyjechał Austriak Lamborghini, byłem w szoku) ale przyjezdzali ludzie nawet z Wrocławia czy Lublina.A co do kolegi i jego problemu to radziłbym podjechac na auto kosmetyke własnie.

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver