Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka, mam compacta 316 (gaz sekwencyjny), założona strumienica, czy jest sens zakłada dolot K&N?, co radzicie bo za bardzo nie wiem?
Opublikowano
Nic Ci to nie da, poza głośniejsza praca silnika. Bedzie Ci sie tylko wydawalo, że lepiej idzie bo glosniej chodzi. A nawet jak Ci przybedzie jeden kucyk to go nie odczujesz. Wywal jakiegos grata z samochodu, albo kola dopompuj i na jedno wyjdzie :cool2: Nie ma sensu placic 150 zł i wiecej za prawie zerowy efekt. A o bajkach +10 % mocy to nawet nie czytaj :)
Opublikowano
Stożek w Twoim aucie będzie reprezentował tylko wartość estetyczno-wizualną.

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
Nie no to tak w przenosni było tylko :cool2: Jakbys mial jedno kolo troche przyklapciałe to jak go dopompujesz to Ci tyle da co załozenie filtra stozkowego :mrgreen:
Opublikowano
Ojjj myśle ze za dolot K&N to wiecej niz 150zł koledzy...Ale macie racje załozenie takiego filtra nie bedzie w żąden sposób odczuwalne podczas jazdy z wyjatkiem głośniejeszej pracy silnika Moim zdaniem z tymi filtrami to taka sama bajka jak z tymi wszystkimi magnetyzerami :D ...Szkoda kasy :mad2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Jeśli chcesz, żeby fura się lepiej zbierała "z pod świateł" to załóż seryjne ogumienie bo 225 to dość szerokie kapcie i na 100% spowalniają bunię. Pozdro.