Skocz do zawartości

Potrzebuje schematu elektrycznego do E36 M40 318i z 91roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Bardzo mi jest potrzebny schemat elektryczny (Całej instalacji) do E36 M40 318i z 1991 roku :( . Jeśli ktoś taki ma prosze napisać na adres [email protected] :| lub tutaj. Z góry dzieki i pozdrawiam
Opublikowano
Witam. mam takie schematy. co konkretnie potrzebujesz, bo są one podzielone na konkretne ważniejsze podzespoły. nie mam w całości schematu :?:
Opublikowano
Jeśli możesz prześlij wszystkie jakie masz, ponieważ potrzebuje całości. Z góry dzięki :D
Opublikowano
Przejrzałem te schematy do 1992 roku włącznie są to do E30( 30 bezpieczników), ja mam E36 z 1991 roku wersja zapłonu z rozdzielaczem zapłonu i skrzynke bezpieczników na 46 bezpieczników, więc nie wiem czy pozostałe odbiorniki mają te same podłączenia i kolory przewodów co wersja 1993 roku, bo oprócz układu zapłonowego jest podobna, lecz moja jest z mniejszą liczba odbiorników (uboższe wyposażenie) :| . Może ktoś ma schematy do identycznej wersji co moja. Z góry dziękuje. Pozdrawiam