Skocz do zawartości

wiatrak klimy - czy w wszystkich e39 to samo?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam

jak w temacie, czy wiatraki klimy + ramki + podlaczenie jest takie samo we wszystkich modelach e39?

czy mozna wymienic tylko sam wiatrak (mam polamane 2 lopatki) bez koniecznosci wymiany calej ramki?

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
W benzynie do września 98 były podłączenia 4 pinowe od września są trzy pinowe i sterowanie odbywa się na innych zasadach, był niedwano wątek na ten temat.
Opublikowano
wymieniałem samo śmigło w omedze to po nabiciu nowego na ośka coś sie w środku silnika popsuło i nie chciał chodzić a był przed wymianą sprawny no ale jak nosisz się z wymianą całego to nic nie ryzykujesz próbując przełożyć samo śmigło tylko czy idzie takie kupić ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jeden kolega z forum oferuje samo smiglo, nie wiem jak to wyglada w praktyce, czy zalozenie samego smigla to problem, jesli to kwestia odkrecenia i zakrecenia jednej sruby, to chyba nie jest to trudne (chyba :) )

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
tam nawet chyba niema śróby tylko taki pierścionek zabezpieczający , jak stare rozetniesz tak by nie szarpać ośką to nowe na tawot delikatnie powinieneś założyć .