Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

roznie. precyzuj pytania. do jakiego silnika??

sa rozbieznosci, zalezy gdzie to robisz. ale licz sie z 2000-3000pln

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
kumpel ma tdsa w omedze i gdzies sie dowiadywal. moze go ktos chcial zaladowac skoro jest taka rozbieznosc??
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Regeneracja turbiny w Oleśnicy do e46 320d 600-800zł + 100zł za demontaż i póżniej montaż.Dostajesz 12 miesięcy gwarancji.
Opublikowano
Witam, we ktoś może gdzie w Bydgoszczy albo w okolicach można zregenerować turbinę ?? I czy to rzeczywiście jest koszt około 1000zł ?? Dziekuje z góry za odpowiedź. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam, we ktoś może gdzie w Bydgoszczy albo w okolicach można zregenerować turbinę ?? I czy to rzeczywiście jest koszt około 1000zł ?? Dziekuje z góry za odpowiedź. Pozdrawiam

Firma CARTUR BYdgoszcz w dawnych budynkach ELTRY, ale różnie o nich mówią.

http://www.cartur.pl/

Pewna firma to MOTOREMO z Iławy, kuriera ci podeślą i w ciągu 2-3 dni masz turbo z powrotem z 12-to mies. gwarancją

http://www.motoarena.pl/?gclid=CJmtxInb6osCFQ6HlAod60HCPQ

Ja regenerowałem u nich turbo Garretta od fiata coupe , cena wyniosła 1200pln

Opublikowano
W małopolskim /KRAKÓW/ cały zabieg 1000zł. Pozdrawiam

Ale gdzie ?? moja narazie jest OK ale już mam 255tyś km na niej , jakieś uwagi może co do dmuchawki na wykończeniu ?? jakie objawy ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sorky, ale ja czegos tutaj nie rozumiem :? niedawno padlo mi turbo 150 KM diesel, zastanawiałem sie czy oddawac do regeneracji, ale tam gdzie pytałem - były to zakłady profesjonalne - NIE PAN WIESIU !!! mówili mi od 1500 w górę :? okazało sie ze moja regeneracja to wymiana prawie wszytskiego w turbince na nowe i musiałem sie liczyc z kosztem 2500zł. Podziekowałem i kupiłem nową. Przeanalizowałem troszke ten rynek i nie wiem jak to jest mozliwe, że uzywane kosztują 1500 w gore, podobnie jak regenerowane a Wy piszecie, że za ta cześć która nie składa sie przecież z plastiku i drewna tylko z ważnych i delikantnych elementów zapłacicie 1000zł nawet mniej :?: :duh: Wg mnie taka część zbyt długo nie pojezdzi.....

Mojej porównanie :

Nowa w salonie Garett ~5500zł

Nowa poza salonem Garett ~3200zł

Używana - nie wiadomo w jakim stanie ~1700

Regenerowana ~ ciut wiecej niż używka

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
ja zaplacilem 1000 i to nie pan mietek, juz jedna tam robilem do t4 i ladnie smigala, stara wytrzymala 370tys ale biegunie krutkie to mialo i 140 na max to jechalo wiec turbo milo prawo pasc bo caly czas az biale. :lol: a 3500 bym nie dal za turbo zaplakal bym sie, ja za ta cene 3 bede mial i mysle ze wytrzymaja dluej niz twoja 1

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON