Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM! !

Podajcie mi nazwy środków do czyszczenia i konserwowania skóry oraz czyszczenia deski..najlepiej koledzy z compactow E36!!

POZDRAWIAM!!

Opublikowano
ja skore myje platkami mydlanymi takimi do prania pieluch... to bardzo delikatny srodek i nie musisz za kazdym razem konserwowac skory... polecam
Opublikowano

Ja czyszczę deskę plakiem matowym. Nie odbija światła w nocy :cool2:

Pozdro.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

polecam Ci środki niemieckiej firmy Collonil. Wszystkie informacje znajdziesz na stronie www.collonil-carcare.pl Są to produkty firmy, która w Polsce dopiero wchodzi na rynek z serią carcare, ale znana jest ze sklepów ECCO- wysoka jakość. Nie są to środki uniwersalne" do wszystkiego". Jeden jest do czyszczenia, drugi do pielęgnacji. Są równeiż ściereczki do " szybkiego czyszczenia i pielęgnacji w podróży". Jeśli będziesz zainteresowany, zadzwoń do mnie 607667519, lub napisz [email protected] Jestem jedynym przedstawicielem na Polskę, ale wkrótce nasze produkty znalejdziecie w większych sklepach z akcesoriami i chemią samochodową oraz w salonach. Jeśli nie chcesz czekac, czekam na wiadomość.

Agata Witczak

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Generalnie skore co jakis czas trzeba doglebnie wyczyscic i zaimpregnowac, te"masowe preparaty"tylko czyszcza skore na powierzchni a w porach zostaje full brudu.

Ja niebawem oddaje swoje BMW bo bede w Polsce do czyszczenia i dobarwiania do firmy LEDERLAND:

http://skory.go.pl

Za 1100zl zrobia mi jak nowa a mam wlasnie brudna i taki jakis nie rowny kolor...

Znajomy juz u nich robil skore w cabrio ale czarna i wyszlo super :roll: :roll:

Opublikowano
a ja powiem że używam środka do skór z ASO i te różne wynalazki z ikei, sklepów motoryzacyjnych itp. są do bani, warto wydać te parę groszy więcej i kupić preparat BMW, jest naprawdę rewelacyjny :cool2: