Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Byłem dzis u mechanika z wyciekiem mojej beci E36 320i. No i powiedzial ze to przekładnia wspomagania prawdopodobnie cieknie...bo ten wyciek nie jest ogromny i dokladnie nie widac. Czy ktos spotkal sie z takim czyms?czy to moze przy zbiorniczku raczej cos niedokrecone.mozliwe aby taki element padl?no i pytanie jesli tak to ok ile taki kosztuje?wedlug mechanika 500zl+robocizna.
Opublikowano
Chyba nie przesadził takie są koszty regeneracji przekładni lepiej czasem używkę jakąś trafić, ale regeneracja wcale nie musi tu być konieczna lepiej skonsultuj z jakimś innym mechanikiem jeszcze.
BMW forever!!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam nie kupuj starej bo za chwile sie rozleci jak twoja daj do regeneracji i bedzie jak nowa koszt taki jak za używana co do warsztatów to poszukaj w necie jest ich troche. u ciebie napewno jest.
Opublikowano
Nic nie regeneruj tylko kup dobra uzywke!!!!!!!!!
tylko gdzie taka znalesc NIKI bardzo ciezko a sprawdzic ja bez zalozenia tez graniczy z cudem.Ja kupilem 2 uzywki obydwie leza w kat rzucone.Bo byly gorsze od mojej.Handlarze jak sprzedaja skercaja na maksa ta srube od kasowania luzu.Probujesz na gieldzie ok nie ma luzu zakladasz do samochodu i nagle jak skrecisz kierownica sama nie wraca. Wedlug mnie tylko regeneracja albo nowa. Robert bmw podawal namiary na goscia ktory robi to naprawde dobrze poszukaj i regeneruj